Back to All Events

Workshop met Rawfood chef Julie Van Den Kerckhove (Julie's lifestyle)

Julie Van den Kerchove en Simon Matthys zijn twee raw food chefs met een passie voor pure plantaardige gerechten. Ze volgden hun opleiding aan het gerenommeerde LivingLight Culinary Institute in Californië waar ze alles te weten kwamen over raw food bereidingstechnieken, receptontwikkeling en de wetenschap achter de plantaardige keuken.

Het menu dat ze deze avond voorstellen:

  • Green Tropical Dream Smoothie.
  • Sushi Rolls. Wortel-Hazelnootpaté. Sinaas-Misodip.
  • Japanse Groente-Teriyaki. Gekarameliseerde Ananasspiesjes..
  • Courgette Cannelloni. Amandel-Cashewkaas. Tomaat Marinara.
  • Rode Bessen Cheesecake. Vanille-Amandelkorst. Frambozencoulis

Inschrijven voor deze workshop kan via cidalia@fithome.be, deelnemen kost 75€, daarin zit het volgende inbegrepen: demonstratie + uitgebreide proeverij van 5 gerechten (volwaardig dinner), receptenbundel met introductiegids tot raw food.

Meer info: www.julieslifestyle.com